O meni

Zdravo Ja sam Duško, fotograf iz Beograda.

I tata 2 divne devojčice, zaljubljenik u muziku i putovanja, pomalo snob kada su u pitanju piva 🙂

Čime se ja bavim?


Pomažem ljudima koji grade svoj mali biznis/lični brend na IG da ispričaju svoju priču kroz fotografije, što će pomoći da izgrade poverenje kod svoje ciljne grupu i podstaknu prodaju

Kako to da se bavim ovom vrstom fotografije?


Ja sam neko ko je oduvek voleo da uči i istražuje nove stvari.


Iako sam po struci programer tokom godina sam svašta radio: pisao sam aforizme, pravio affiliate sajtove, organizovao razna dešavanja(sangrijade, žurke za NG, karaoke..), pisao neke blogove u par navrata, vodio časove smeh joge, hteo da budem life coach..


A uporedo sa time sam, od neke 2006te godine, krenuo da istražujem fotografiju i šta je to što mi se sviđa i šta mi leži. Fotkao sam žurke i klupske svirke, hranu i proizvode za neke sajtove i knjige, poslovne portrete, stock fotografiju, porodične fotke.. svašta.


Kroz sve to sam skapirao da volim da fotkam ljude i da mi je srce puno kada vidim njihov osmeh nakon što im pokažem fotke.

Poslovni portreti su mi privukli pažnju ali su mi bili malo previše… dosadni, da budem iskren. Želeo sam da radim nešto što je malo ličnije, što ima neku priču iza sebe.

I onda sam naleteo na fotografiju za lični brending i delovi slagalice su se složili u ideju za


Moj foto biznis


Koji su to delovi slagalice?


  • Fotografija
  • Konstantno učenje novih stvari(za razvoj sebe i svog biznisa)
  • Upoznavanje novih cool ljudi
  • Pomažem tim ljudima da razviju svoj biznis
  • Pričanje priča kroz fotke
  • Online marketing
  • Prodaja
  • Pisanje i kreativa(blog, instagram, reels..)


Kada sam sve to skapirao prosto nisam mogao da odolim, i evo nas sad ovde 😀


Ako vas zanima da pročitate više o fotografiji za lični brending i kako da se i sami bolje snađete na foto sesiji pogledajte tekstove na blogu.


A ako za svoj biznis želite fotke koje pričaju vašu priču, koje će pomoći da vaš biznis postane prepoznatljiviji i da izgradite poverenje kod svoje ciljne grupe javite se da vidimo kako mogu da vam pomognem.

Pozdrav 🙂